Inval/oproepkracht:

Media Kinderopvang in Hilversum biedt opvang in haar twee kinderdagverblijven (Villa en Studio Kakelbont) aan baby's en peuters in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ouders worden zodoende in de gelegenheid gesteld hun werk te combineren met het ouderschap. We doen dit op een manier waarbij de individuele ontwikkeling van het kind zo goed mogelijk wordt gestimuleerd. Daarbij vinden we het belangrijk dat kinderen en ouders zich prettig voelen op het kinderdagverblijf. Als hecht team nemen we onze verantwoordelijkheid als begeleider, medeopvoeder en verzorger zeer serieus.
Wij zijn opzoek naar een leidster waar het welbevinden van de kinderen centraal staat in het denken en handelen. We zoeken iemand die enthousiast, flexibel, collegiaal en klantgericht is.
Minimaal MBO-diploma - volgens CAO-Kinderopvang - leid(st)er is vereist, SPH, PABO diploma's worden volgens CAO-Kinderopvang geaccepteerd.

Wij bieden
Binnen dit team is er een plekje beschikbaar gekomen voor een vaste oproepkracht (minimaal 16 uur). Daarnaast is er een mogelijkheid om een zwangerschapsvervanging te doen. . De functie is per direct vacant en in eerste instantie voor een jaar (met intentie tot verlenging). De functie is gewaardeerd in de CAO Kinderopvang.

Go To Top

Op deze site worden zogeheten “cookies” geplaatst teneinde het gebruiksgemak van de website te vergroten. Lees meer