Warme maaltijden

Bij Media Kinderopvang bieden wij de kinderen de mogelijkheid een warme maaltijd af te nemen. Dit is een groot succes.

Passend binnen het voedingsbeleid is er gekozen om de maaltijden af te nemen bij de organisatie ‘Madaga’. De verse biologische maaltijden die zij leveren worden gemaakt conform de richtlijnen gezonde voeding van het Voedingscentrum. In de keuken van ‘Madaga’ wordt altijd gewerkt met producten van het seizoen. De maaltijden zijn gevarieerd vegetarisch, vis, vlees en pastagerechten. Alle maaltijden worden vers bereid en wekelijks bij ons afgeleverd.
De maaltijden worden om 12.00 uur of om 18.00 uur aan de kinderen geserveerd. Bij de lunch wordt er, zo mogelijk, aan 2 tafels gegeten. Aan de ene tafel de kinderen met een warme maaltijd en de andere voor kinderen die een broodmaaltijd eten. Om 18.00 uur bent u verplicht om verlengde opvang af te nemen.

De betaling van de warme maaltijden gaat door middel van een strippenkaart van 5, 10 of 40 maaltijden tarieven. Zodra u het ondertekende aanvraagformulier ‘strippenkaart maaltijden’ bij de pedagogisch medewerker van de groep heeft ingeleverd, zal het kantoor de strippenkaart activeren en wordt deze geïncasseerd op de eerstvolgende factuur.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u terecht bij de pedagogisch medewerkers van de groepen.

Top

Op deze site worden zogeheten “cookies” geplaatst teneinde het gebruiksgemak van de website te vergroten. Lees meer