Inschrijving kinderopvang


Bij Studio Kakelbont hebben we sinds januari 2015 een nieuwe groep voor passende Kinderopvang; De Regisseurtjes. Als u belangstelling heeft om uw kind in te schrijven voor De Regisseurtjes kunt u rechtstreeks bellen met Nina Hogeboom op 035 - 62 89 833 of mailen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Omdat we nog maar sinds kort gestart zijn met de passende kinderopvang kiezen we ervoor om hiervoor nog geen formulier te gebruiken, maar dit zo persoonlijk mogelijk met u te regelen.

Rondleiding
Regelmatig krijgen we het verzoek van ouders om de kinderopvang te mogen bezoeken. Uiteraard is dit mogelijk! Zeker als het om een plaats bij de Regisseurtjes gaat, u kunt de sfeer proeven en alvast kennismaken met de leidsters.
Voor een rondleiding op onze Studio Kakelbont kinderopvang kunt u contact opnemen met Nina Hogeboom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Toeslagen
Via de belastingdienst wordt er een deel van kinderopvangkosten vergoed. Via deze link vindt u meer informatie: http://www.toeslagen.nl/particulier/kinderopvangtoeslag.html

 

 
 

 

Top

Op deze site worden zogeheten “cookies” geplaatst teneinde het gebruiksgemak van de website te vergroten. Lees meer