Plaatsing dagopvang Hilversum


Onze groep van Passende Kinderopvang, De Regisseurtjes, is nog maar recent van start gegaan. Voor de ouders en kinderen die hiervan gebruik willen maken is er daarom nog een aparte 'maatwerk-regeling'. We streven ernaar om de algemene voorwaarden van inschrijven en opzeggen uiteindelijk van toepassing te laten zijn op alle groepen, dus ook de Regisseurtjes.

Een plek bij de Regisseurtjes?
Als u uw belangstelling kenbaar heeft gemaakt voor een plek in onze dagopvang bij de Regisseurtjes zal er een intake met u afgesproken worden.
Doel van dat gesprek is om met elkaar te beoordelen of de groep voor Passende Kinderopvang voor u en uw kind de opvang is die u zoekt. We bespreken wat uw kind aan extra zorg, verzorging en aandacht nodig heeft, welke ondersteuning daarbij gewenst is. Het kan zijn dat uw kind al behandelingen volgt elders. Als nodig, mogelijk en gewenst zouden die ook plaats kunnen vinden op de tijden dat uw kind overdag bij De Regisseurtjes is.
We bespreken wat we daarin kunnen bieden en besluiten, in samenspraak met u, of we u kunnen bieden wat uw kind nodig heeft. Pas daarna zal een plaatsingsovereenkomst opgesteld worden.

Opzegtermijn
Een plaatsing eindigt in principe automatisch wanneer uw kind 4 jaar wordt. Voor de kinderen van De Regiseurtjes is een uitloop mogelijk in het vijfde jaar. 
Blijft staan dat, wanneer u de plaatsgin of een gedeelte van de plaatsing wilt beëindigen, dat u dit schriftelijk kenbaar bij de directeur van het kinderdagverblijf. 
Er geldt een opzegtermijn van 1 maand. Opzeggen kan per de 15e of de 1e van de maand.

 

Top

Op deze site worden zogeheten “cookies” geplaatst teneinde het gebruiksgemak van de website te vergroten. Lees meer