Aanbevelingen Studio Kakelbont

U kunt hier als ouder uw bevindingen kwijt over Studio Kakelbont.

Reacties  

#28 Monte 16-03-2016 10:28
Onze dochter gaat hier iedere keer met veel plezier naartoe. De leidsters zijn vriendelijk, lief voor de kinderen, denken mee en ondernemen veel met de kinderen. Zeker een aanrader!
#27 Kristel 13-03-2016 12:03
Vanaf het eerste moment waren we om, het is een zeer ruim en schoon kinderdagverblijf. De leidsters zijn geweldig en er wordt altijd meegedacht als je een dag wil ruilen of extra wil afnemen. Men denkt dat het moeilijk bereikbaar is omdat het op het Mediapark zit maar het is juist uitstekend bereikbaar. Wij zijn zo tevreden dat wij (vanaf de andere kant van H'sum) met liefde een stukje omrijden omdat onze dochter het zo naar haar zin heeft. Kortom ga zeker even langs om te kijken als je op zoek bent naar een fijne plek voor je kind.
#26 Eva 11-03-2016 10:54
Onze twee jongens laten we laten we altijd vol vertrouwen achter in handen van de aardige en professionele leidsters van Studio Kakelbont. Het KDV is veilig, schoon en wij stellen het no-nonsens beleid op prijs. De kinderen hebben het naar hun zin. Veel activiteiten, diverse thema's en buiten spelen. Dit is een fijne plek en ik zou het iedereen aanraden.
#25 Tamara 10-03-2016 11:38
We hebben 2 jaar geleden met onze zoon afscheid genomen, omdat hij naar school ging, nu hebben pas onze tweede zoon gekregen en was het voor ons niet moeilijk, hij gaat ook naar Studio Kakelbont. Ze zijn altijd bereikbaar, goede overdracht einde van de dag, pakken dingen goed op en zijn doortastend als kindjes het even moeilijk hebben en weten ze gerust te stellen. Daarbij op de groepen waar onze oudste heeft gezeten leuke meiden, maakte ook niet uit dat hij van de babygroep vaak naar de grote groep liep om daar te spelen, want met baby`s kan je helemaal niet spelen;-).
Dus binnenkort loop ik weer met beide zonen binnen om de jongste daar met een gerust hart achter te laten om weer aan het werk te gaan.
#24 Annemieke 10-03-2016 11:25
In 2013 zijn we verhuisd naar Hilversum en is onze oudste gestart bij Studio Kakelbont. Inmiddels is hij naar school, maar heeft een hele goede tijd gehad. En voor onze andere twee kinderen maken we ook heel graag gebruik van deze kinderopvang.
Wat we vooral heel prettig vinden is dat de medewerkers één hecht team zijn. Communicatie gaat altijd heel soepel, de sfeer is heel prettig. Op de kinderopvang in onze vorige woonplaats gebeurde het nog wel eens dat er personele wisselingen waren en dan medewerkers kwamen van een andere locatie, maar dezelfde koepelorganisatie. Bij Studio Kakelbont heb je bijna altijd dezelfde leidsters op een groep, maar anders altijd dezelfde invallers. Vertrouwde gezichten is zo belangrijk voor die kleintjes! We zijn hier heel blij mee.
Top