negenmaanden top

De Nilssons

Op zoek naar een unieke babyopvang die je tijdens je zwangerschap en de negen maanden erna volledig ondersteunt? Wil je goed voorbereid zijn op het ouderschap en aansluitend de opvang van je baby? Vanaf 1 maart 2018 breidt Media Kinderopvang in Hilversum uit met de negenmaandengroep De Nilssons.

In een rustgevende, gezellige ruimte worden baby’s van 0 tot 9 maanden verzorgd door pedagogisch medewerksters, die gespecialiseerd zijn in babyopvang. Zij zijn het vaste, vertrouwde gezicht voor alle baby’s in de eerste negen maanden van hun jonge leven. In de aanloop naar de bevalling kunnen aanstaande ouders de babyopvang enkele ochtenden bezoeken om kennis te maken met de sfeer, de aanpak en de dagindeling.

“Vertrouwde gezichten zijn zo belangrijk voor die kleintjes!
We zijn hier heel blij mee.”

Daarnaast worden er bijeenkomsten georganiseerd met onder meer coaches, een zwangerschapsyoga-instructeur en een voedingsdeskundige. Dit bijzondere concept is erop gericht de ouders gedurende de negen maanden van de zwangerschap en de negen maanden erna te ondersteunen.

In deze nieuwe, kleinschalige babygroep staan liefdevolle aandacht, rust en professionele zorg centraal. Het streven is om een ‘warm bad’ aan de ouders en hun baby te bieden op een locatie die centraal gelegen is in Het Gooi.

Geïnteresseerd in een bezoek? Neem vrijblijvend contact op met Nina Hogenboom via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 035-6237322.

“De warmte, de betrokkenheid, de ervaring, het verantwoordelijkheidsgevoel:
dat is echt iets wat we elders misten.”

Top

Op deze site worden zogeheten “cookies” geplaatst teneinde het gebruiksgemak van de website te vergroten. Lees meer