Gezocht en gevonden!

Wij zoeken jou. Media Kinderopvang zoekt voor haar twee kinderdagverblijven pedagogisch medewerkers. Vul het onderstaande schema vrijblijvend in en wij nemen contact met je op. Samen kijken wij waar je wensen en behoeftes liggen en zoeken samen met jou naar een passende oplossing binnen ons bedrijf.
Tot snel!

Vul uw naam in.
Wat is uw e-mail adres?
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

pedagogisch medewerker kinderopvang

Functieomschrijving
Wij zijn per direct op zoek naar een gemotiveerde pedagogisch medewerker dagen en uren gaan in overleg. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Je geeft kinderen en ouders een welkom gevoel en biedt in overleg met je collega een divers aanbod aan activiteiten dat is afgestemd op de leeftijd en behoefte van de kinderen.

Als onderdeel van een vast en gezellig team ben je communicatief en sociaal vaardig, oplossingsgericht en flexibel, respecteer je onze pedagogische visie en de verwachtingen van de ouders. Je weet hoe je een leerzame omgeving moet creëren en staat open voor een productieve samenwerking met je collega’s. Je kan inspelen op de behoeftes van de kinderen door het aanbod hierop aan te passen. Je zorgt er samen voor dat de pedagogische kwaliteit op jouw locatie goed is.

GEWENSTE KANDIDAAT:

  • Je stelt het kind centraal en kan je inleven in de behoefte van de kinderen;
  • Je bent een proactieve teamspeler die van aanpakken weet;
  • Je hebt een relevante opleiding;
  • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je bent flexibel;
  • Je bent collegiaal;
  • Je hebt plezier in je vak!

AANBOD:

  • Salaris conform schaal 6 CAO met goede secundaire arbeidsvoorwaarden,
  • Bepaalde tijd met de mogelijkheid tot een vast dienstverband.
  • Persoonlijke ontwikkeling d.m.v. trainingen/cursussen

Bedrijfsprofiel
Media Kinderopvang is een professionele en kleinschalige kinderopvangorganisatie. Media Kinderopvang heeft twee locaties in Hilversum: Villa Kakelbont aan de Jac. Pennweg 4-6 en Studio Kakelbont op het Media Park in Hilversum.

Solliciteren?
Solliciteren?
Ben jij de nieuwsgierige en inspirerende teamspeler die ons team wilt komen versterken? Heb je een relevante PW3, PW 4 of Hbo-diploma? Aarzel niet en stuur je CV samen met je motivatiebrief, dan nodigen wij je uit voor een gesprek.
Voor meer informatie neem contact op met Barbara Lekkerkerk 035-6289833 of 035-6237322

Parttime en fulltime uren

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Onbepaalde tijd

Top