Pedagogisch medewerker

Wil je werken bij één van de leukste kinderdagverblijven in Hilversum, kom werken bij ons!

Media Kinderopvang in Hilversum biedt opvang in haar twee kinderdagverblijven (Villa en Studio Kakelbont) aan baby's en peuters in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ouders worden zodoende in de gelegenheid gesteld hun werk te combineren met het ouderschap. We doen dit op een manier waarbij de individuele ontwikkeling van het kind zo goed mogelijk wordt gestimuleerd. Daarbij vinden we het belangrijk dat kinderen en ouders zich prettig voelen op het kinderdagverblijf. Als hecht team nemen we onze verantwoordelijkheid als begeleider, medeopvoeder en verzorger zeer serieus.
Wij zijn opzoek naar een leidster waar het welbevinden van de kinderen centraal staat in het denken en handelen. We zoeken iemand die enthousiast, flexibel, collegiaal en klantgericht is.
Minimaal MBO-diploma - volgens CAO-Kinderopvang - leid(st)er is vereist, SPH, PABO diploma's worden volgens CAO-Kinderopvang geaccepteerd.

Wij bieden
Binnen dit team is er een plek voor enthousiaste medewerker voor minimaal 24 uur. De functie is per direct vacant en in eerste instantie voor een jaar (met intentie tot verlenging). De functie is gewaardeerd in de CAO Kinderopvang.

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een mail met je cv naar

Pedagogisch medewerker Specialistische peutergroep passende kinderopvang
16-32 uur per week

Functieomschrijving

Media Kinderopvang is voor het verder ontwikkelen van de lokale zorgactiviteiten op zoek naar een ervaren medewerker die van een uitdaging houdt! Als pedagogisch medewerker van de specialistische peutergroep passende kinderopvang begeleid je kinderen van 0-5 jaar met extra ontwikkelings-, opvoedings- of zorgvragen binnen de reguliere kinderopvang. Werktijden liggen tussen 7.30 en 18.30 uur.

Taken als pedagogisch medewerker specialistische peutergroep passende kinderopvang

 • In kaart brengen ondersteuningsbehoefte van het kind
 • In kaart brengen sterke en zwakke kanten van een kind op basis van observatie
 • Signaleren van opvallend heden in de ontwikkeling, deze inbrengen in een multidisciplinair team en gezamenlijk omzetten in behandeldoelen

Methodisch werken conform het behandelplan

 • opstellen behandelplan, (tussen)evaluaties en eindverslagen onder begeleiding van een orthopedagoog/ gedragsdeskundige
 • Bespreken behandelplan met ouders/ verzorgers en het multidisciplinair team
 • Gestructureerd en doelgericht werken
 • Opstellen, uitvoeren en evalueren werkdoelen en hoofddoelen
 • Begeleiding uitvoeren conform het behandelplan

Overig

 • Uitvoeren van medische handelingen
 • Contactpersoon en tussenpersoon voor ouders en het netwerk rond het kind
 • Het samenwerken met en binnen een regulier kinderdagverblijf
 • Overige werkzaamheden binnen het kinderdagverblijf

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal MBO opleiding niveau 4, bij voorkeur HBO SPH/ Pedagogiek
 • Handelingsbekwaam in het uitvoeren van medische handelingen of bereid hierin geschoold te worden.
 • Je hebt kennis van de ontwikkelingsfases van een kind, kennis en ervaring met pedagogisch handelen en bent gewend om methodisch te werken.
 • Je ziet het begeleiden van kinderen met extra ontwikkelings-, opvoedings- of zorgvragen als een uitdaging en hebt ervaring met het werken in de zorg met kinderen.
 • Je hebt kennis van methodes en methodieken die worden gebruikt in de zorg voor jonge kinderen en voor jonge kinderen met extra opvoedings-, ontwikkelings- of zorgvragen, of bent bereid je hierop te ontwikkelen.
 • Je bent ondernemend, communicatief sterk en resultaatgericht
 • Mondelinge en schriftelijke vaardigheden zijn vereist voor de overdracht , rapportages en het opstellen van behandelplannen

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie in een dynamische en groeiende organisatie voor 16 uur per week met een mogelijke uitgroei naar 32 uur per week. De functie is per direct vacant en in eerste instantie voor een jaar (met intentie tot verlenging). De functie is gewaardeerd in de CAO Kinderopvang in schaal 7.

Informatie

Heb je interesse in deze vacature? Stuur dan een mail met je cv naar

Zoek je een uitdagende en leerzame stage in de kinderopvang?

Media Kinderopvang is al jaren een erkend leerbedrijf.

Media Kinderopvang is een professionele en kleinschalige kinderopvangorganisatie. Met 28 medewerkers vangen wij wekelijks ongeveer 200 kinderen van 0 tot 4 jaar op. Media Kinderopvang levert kwaliteit, ook voor het personeel! Daarom bieden wij een inspirerende en uitdagende werkomgeving met enthousiaste collega’s aan.

Je kan bij ons met de beroepsopleidende leerweg (BOL- leerroute) worden opgeleid tot gekwalificeerd pedagogisch medewerker. Je loopt stage op een vaste groep en een ervaren pedagogisch medewerker begeleidt jou en houdt goed contact met de coördinator op school.

Wij bieden je professionele begeleiding en een uitdagende werkplek om praktijkervaring op te doen en zo verschillende competenties te behalen.

Mail ons vrijblijvend dan gaan wij opzoek naar een stageplek voor jou.

Top

Op deze site worden zogeheten “cookies” geplaatst teneinde het gebruiksgemak van de website te vergroten. Lees meer