Aanbevelingen Villa Kakelbont

U kunt hier als ouder uw bevindingen kwijt over Villa Kakelbont.

Reacties  

#35 Leontine 16-03-2016 09:41
"Mamma, je moet terug naar je werk!", krijg ik regelmatig te horen als ik Jonas ophaal na een heerlijke dag spelen, knuffelen, knutselen en meer.
Kortom: Jonas wil blijven. Dat snap ik.
De leidsters zijn liefdevol, geïnteresseerd, vertrouwd, begaan en zeer kundig. Een heel stabiel team, inclusief vaste invallers. Dat geeft zoveel vertrouwen. Aan kinderen en ouders.
Jonas gaat binnenkort naar de basisschool, dus moet hij toch echt afscheid nemen van de Villa... Maar gelukkig komt er een baby-broertje aan, dus mogen we nog een paar jaar extra genieten van de Villa en de leidsters!
#34 Ann 14-03-2016 16:02
Graag laat ik 'zoekende' (toekomstige?) ouders weten dat wij al jaren heel bewust voor Villa Kakelbont kiezen!
Ik vind het enorm prettig dat zij een vast team hebben, maar ook vaste invallers. Dat geeft niet alleen bij mijn kinderen rust en vertrouwen, maar bij mij ook!
Ook het 'extra' personeel spreekt ons enorm aan; zo gaat alle tijd ook echt naar de kinderen.
Ik vind dat zij enorm met ons meedenken en bijzonder flexibel zijn!
Het frequente buiten spelen vind ik erg fijn!
Uiteraard zijn er ook nadelen, ik moet ze alleen nog vinden...

Ik heb de villa al her en der aanbevolen. Ook die mensen zijn gevallen voor de sfeer en de sterke organisatie.
Wens andere ouders succes met het maken van de keuze voor kinderdagverblijf!

Groet van Ann
#33 Saskia Sprengers 13-03-2016 15:31
Ons zoontje van 2 jaar gaat sinds onze verhuizing naar Hilversum 8 maanden geleden met het veel plezier naar Villa Kakelbont. Hij heeft zich vanaf het eerste moment thuis gevoelt en wij ook. Zulke lieve, professionele leidsters die met zoveel liefde en zorg voor je kleintje klaar staan hebben wij nog niet ergens anders ervaren. Daarnaast vinden we het ook heel fijn dat ze op Villa Kakelbont flexibel zijn met ruilen en eventuele extra dagen als dat eens zo uitkomt. Wij raden het iedereen aan!
#32 Nicole 10-03-2016 19:14
Bijna 4 jaar geleden gingen wij op zoek naar een kinderdagverblijf voor ons zoontje. Villa Kakelbont stak met kop en schouders boven de concurrentie uit. Persoonlijke, échte aandacht, warmte en plezier waren enkele pluspunten die opvielen.
Nu, bijna 4 jaar later, staan wij nog steeds voor de volle 100 procent achter onze keuze. Onze zoon zwaait ons 's ochtends vol enthousiasme uit, geniet van een leuke en gezellige dag met zijn "collega's" en heeft lang niet altijd haast om met ons mee naar huis te gaan.
Alle leidsters zijn stuk voor stuk echte professionals, die met liefde, geduld en passie voor alle kindjes zorgen. En niet onbelangrijk, ze beschikken ook nog over een gezonde dosis humor!
In mei gaat onze zoon naar school, en daar kijkt hij al maanden naar uit, want dan is hij groot. Maar van de week kondigde hij al aan dat hij nog wel graag af en toe even bij de Zeerovers wilde gaan kijken... En dat zegt wat ons betreft meer dan genoeg!
#31 Marjolein 10-03-2016 11:07
Wat een fijn kinderdagverblijf! De kinderen gaan er met heel veel plezier naar toe en de leidsters zijn fantastisch! Er wordt met zoveel liefde en toewijding gewerkt, dat ik met het grootste plezier heel Hilversum doorkruis om mijn kinderen hier een paar dagen in de week naartoe te brengen.
Top